Mere sikker med mindre arbejde 

1. oktober 2024
nis2

I dag lancerer vi CapaOne Security som et særskilt produkt, skabt til at gøre hverdagen lettere for dem, der har ansvaret for virksomhedens IT-strategi og driften af sikkerheden: 

  • Enkelt overblik over sårbarheder og konfigurationer 
  • Nem opdatering af sårbar software 
  • Fleksibel NIS2-rapportering 

Med stigende krav til IT-sikkerhed og compliance kan det være en udfordring at balancere strategiske beslutninger med daglige, tekniske opgaver.  

Risikoen for cyberangreb er steget eksplosivt de seneste år, og det koster i gennemsnit over 2 millioner kroner for en dansk virksomhed at blive ramt. CapaOne Security hjælper jer med at fokusere på de mest kritiske trusler først, så I kan sikre virksomheden mod potentielle sikkerhedsbrister. 

CapaOne Security gør det heldigvis nemt for IT-afdelingen at identificere og mitigere de mest kritiske sårbarheder først. Der udregnes en simpel risikoscore ved at sammenligne installeret software med mere end 100.000 CVE’er. Risikoscoren gør det nemt at prioritere, hvad der skal opdateres først, og du sparer tid og ressourcer, så I kan fokusere på de overordnede sikkerhedsstrategier uden at gå på kompromis med den daglige drift. 

Og NIS2-rapporten i CapaOne Security indeholder information om operativsystemer og opdateringer til Android- og Apple-enheder. Oplysningerne om Windows-enheder er mere detaljerede, da de også indeholder information om antivirus, kryptering, firewall og sårbarheder. 

CapaOne Security er let at implementere og let at administrere til en overkommelig pris. 

Early Bird-tilbud:
Slå til NU og gør brug af vores Early Bird-tilbud, så får du CapaOne Security GRATIS resten af 2024, hvis du laver en aftale på minimum 12 måneder 🗓️

Rikke Borup
Rikke Borup

Chief Marketing Officer

Har været ansat hos CapaSystems siden 2009 og siddet med kommunikation og marketing siden da.

Rikkes spidskompetencer ligger i tekstforfatning, hvilket også giver god mening, da hun har en baggrund som journalist.