Pinball, Cloud og Compliance: Vi ses i Odense 

20. september 2024
digitaliseringsmessen 2024

Oplev, hvordan CapaOne forenkler compliance, og bliv inspireret til at gøre din IT-afdeling klar til fremtidens krav – med et sjovt twist på Digitaliseringsmessen i Odense. 

CapaSystems Teamet er netop vendt hjem fra Computerworld Cloud & AI Festival i Tap1, og hvilken succes det har været! Vores stand tiltrak både velkendte ansigter og mange nye besøgende, der alle var interesserede i vores løsninger inden for disciplinen ”compliance”. Ikke mindst var vores episke Indiana Jones retro-flippermaskine et kæmpe hit, der ud over at skabe sjov og spas også gav os mulighed for at komme i dialog om de nyeste tendenser inden for digitalisering. 

Er du klar til fremtidens IT-krav? 

Men udover sjov og leg havde vi også et vigtigt budskab med: “Vind GULD i compliance!”. Vi ved, at mange IT-afdelinger er pressede af stigende krav om dokumentation og compliance – især med de nye regler som NIS2, sikkerhedsopdateringer og sårbarhedshåndtering. Hos os er budskabet klart: Vi vil hjælpe dig med at lette byrden og sikre, at du nemt kan opfylde de fremtidige krav uden at blive overvældet. 

På festivalen præsenterede vi vores CapaOne-løsninger, som gør det lettere at holde styr på compliance. Vores løsninger er designet til at forbedre både sikkerheden og effektiviteten i din IT-afdeling, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for virksomheden, uden at bekymre dig om tunge compliancekrav. Det handler om at gøre IT-afdelingen til en vinder i compliance-ræset, og det er lige præcis det, vi kan vise dig. 

Hvis du gik glip af os på Computerworld Cloud & AI Festival, så fortvivl ikke – vi er klar til endnu en messe allerede i næste uge! Kom og mød os på Digitaliseringsmessen i Odense den 25. september, hvor vi igen vil være klar til at vise dig, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå fuld compliance. Og ja, pinball-maskinen kommer selvfølgelig med! 

Du har også mulighed for at deltage i konkurrencen om et par eksklusive Beoplay HX-hovedtelefoner fra B&O. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, book et sikkerhedstjek med CapaOne Security, eller prøv en af vores løsninger gratis i 30 dage – så deltager du automatisk i konkurrencen. 

Mød vores eksperter:  

Claus Andresen, Chief Commercial Officer  

Dennis Lind Haubjerg, Key Account Manager  

Simon Hoejlund, KAM – Head of Partnerships  

Vi glæder os til at fortsætte dialogen om compliance – vi ses i Odense! 

Mød os her:  

  • Digitaliseringsmessen 
    Stand A3, Hal C  
    25. september kl. 10.00-16.30  
    Odense Congress Center (OCC), Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ  
Mickala Eilskov
Mickala Eilskov

Marketing Assistant

Har været ansat hos CapaSystems siden 2023.

Mickala er medansvarlig for blandt andet SEO, SoMe, messe-/eventmaterialer, blogposts, videoredigering, digital marketing, grafisk design til annoncer og hjemmesidekonstruktion.

Hun har sin daglige gang i blandt andet WordPress/Divi Builder og Canva. Og har oparbejdet erfaring med research.