Vind GULD i Compliance 

5. september 2024
compliance

Drømmer du om en IT-afdeling, der er klar til fremtidens mange krav? Mød os på både Computerworld Cloud & AI Festival og Digitaliseringsmessen og lad os vise, hvor let du vinder GULD i compliance 

Er din IT-afdeling overvældet af de stigende krav til compliance og dokumentation? Føler I presset fra NIS2, opdateringer, sårbarheder og nye sikkerhedsregler? Du er ikke alene. I dagens IT-miljø er det altafgørende at have styr på compliance – ikke kun for at undgå sanktioner, men også for at beskytte virksomhedens værdier. 

Hos CapaSystems ved vi, at din IT-afdeling er rygraden i virksomheden, og vi forstår de udfordringer, I står overfor. Det er netop derfor, vi inviterer dig til at møde os på Computerworld Cloud & AI Festival og Digitaliseringsmessen denne måned. Vi vil vise dig, hvordan CapaOne kan lette byrden og gøre din IT-afdeling compliant med lethed. 

Mød os her: 

  • Digitaliseringsmessen 
    Stand A3, Hal C 
    25. september kl. 10.00-16.30 
    Odense Congress Center (OCC), Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ 

Kom forbi vores stand og oplev, hvordan CapaOne kan gøre compliance enkelt og effektivt. Vores team står klar til at vise dig, hvordan vi kan hjælpe med at lette arbejdsbyrden, forbedre sikkerheden og sikre, at din virksomhed altid er compliant. Sammen kan vi gøre din IT-afdeling til en vinder i compliance-ræset! 

  • NIS2 
  • Patching
  • Opdateringer 
  • Sårbarheder 
  • Sikkerhedskrav og nye regler 
  • Overblik 

Mød vores eksperter: 

Claus Andresen, Chief Commercial Officer 

Dennis Lind Haubjerg, Key Account Manager 

Simon Hoejlund, KAM – Head of Partnerships 

Vi glæder os til at hilse på både vores nuværende kunder og nye ansigter. 

Vind et par eksklusive Beoplay HX-hovedtelefoner fra B&O! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, book et sikkerhedstjek med CapaOne Security, eller prøv en af vores CapaOne-løsninger gratis i 30 dage, og deltag i konkurrencen om et par lækre Beoplay HX-hovedtelefoner til en værdi af 3.749 kr. 

Mickala Eilskov
Mickala Eilskov

Marketing Assistant

Har været ansat hos CapaSystems siden 2023.

Mickala er medansvarlig for blandt andet SEO, SoMe, messe-/eventmaterialer, blogposts, videoredigering, digital marketing, grafisk design til annoncer og hjemmesidekonstruktion.

Hun har sin daglige gang i blandt andet WordPress/Divi Builder og Canva. Og har oparbejdet erfaring med research.