Vi byder Mitesh velkommen til CapaFamilien

1. august 2024
Ny elev

Endnu en elev er trådt ind ad døren hos CapaSystems og har fået tidligere elev som mentor

17-årige Mitesh Oliver Sahijpal er nyeste medlem af CapaFamilien. Mitesh skal de næste 4,5 år være elev hos CapaSystems og i kombination mellem skole og CapaSystems hovedkontor i Taastrup færdiggøre sin uddannelse som Datatekniker med speciale i infrastruktur. Mitesh, der fremover skal tage turen fra Kastrup til Taastrup, kommer til at sidde sammen med vores Test- og Support Team og skal til at begynde med lære mere om CapaSystems produkter og løsninger ved at få softwaren ind under huden og teste for fejl.

– Jeg har selv lige afsluttet min elevtid hos CapaSystems – og startede i mandags som fuldtidsansat Technical Support Engineer samme sted. Ud over at få nogle fantastiske kolleger har jeg fået teknisk indsigt i, hvordan man som team arbejder sammen for at nå i mål til en release. Jeg har i den grad haft mulighed for at udvikle mig med de opgaver, der er blevet stillet og er som menneske blevet klædt godt på. Derfor glæder jeg mig over at have fået muligheden for at være mentor for Mitesh og løfte ham i hans elevtid, forklarer Mikkel Knop, CapaSystems.

CapaSystems er ikke bare en dansk virksomhed, der udvikler softwareløsninger, men vi sætter en ære i at tage et stærkt socialt ansvar, der er dybt forankret i den danske arv og værdier. Vi er et team med forskellige baggrunde, både hvad angår køn, etnicitet og faglig baggrund, og så finder vi det vigtigt at påtage os opgaven med at have elever og praktikanter og dermed hjælpe unge mennesker på vej mod deres drømme.

Bygger bro mellem uddannelse og arbejdsmarked

– Vi mener, at det at tage elever ind ikke kun handler om at uddanne fremtidens arbejdskraft, men også om at skabe en meningsfuld forbindelse mellem virksomheder og det omgivende samfund. Gennem elevprogrammerne får unge mulighed for at erhverve praktiske færdigheder, der er nødvendige i dagens arbejdsmarked, samtidig med at de får en forståelse af, hvad det vil sige at arbejde i en moderne teknologivirksomhed, forklarer CSO Dennis Busk Nyehuus, der har det overordnede ansvar for CapaSystems nyeste elev. Han fortsætter:

– Ved at tilbyde en blanding af skolegang og praktisk erfaring sikrer vi, at vores elever bliver veluddannede og klar til de udfordringer, der ligger foran dem. Flere af vores tidligere elever har efterfølgende besat vigtige roller i virksomheden, og vi ser det som en investering i både den enkeltes og virksomhedens fremtid. Mitesh er derfor en ud af vores i alt tre elever, som er en vigtig del af det komplette CapaSystems Team.

Vi byder Mitesh velkommen og ser frem til at følge hans udvikling og bidrag til vores fælles succes.

Rikke Borup
Rikke Borup

Chief Marketing Officer