Bornholms Energi & Forsyning forlænger aftale

27. januar 2023

Bornholms Energi & Forsyning har været en værdsat kunde hos CapaSystems siden 2016, og vi er glade for at kunne meddele, at de har valgt at forlænge deres samarbejde med os endnu en gang. Det fortsatte samarbejde vidner om den tillid og tilfredshed, de har til vores produkter, løsninger og services, som har hjulpet dem med at optimere deres IT-drift gennem årene.

Bornholms Energi & Forsyning benytter sig af en bred vifte af vores løsninger, herunder CapaInstaller, MDM, CapaWinUpgrade, CapaImages, CapaDrivers og CapaBitLocker. Disse værktøjer spiller en central rolle i deres daglige IT-arbejde, hvor de sikrer effektiv administration og sikkerhed på tværs af deres systemer og enheder. Særligt CapaInstaller har gjort det muligt for dem at automatisere og strømline deres softwaredistribution og -opdateringer, hvilket sparer både tid og ressourcer.

En af de seneste opgraderinger, som Bornholms Energi & Forsyning har draget fordel af, er den nye version af CapaBitLocker. Med denne opdatering er det blevet endnu lettere for dem at styrke IT-sikkerheden på deres arbejdsstationer og servere. Den forbedrede brugervenlighed og de nye funktioner i CapaBitLocker sikrer, at deres data er bedre beskyttet mod uautoriseret adgang, hvilket er afgørende i en tid, hvor cybertrusler bliver stadig mere komplekse og udbredte.

Vores samarbejde med Bornholms Energi & Forsyning er et godt eksempel på, hvordan vi i CapaSystems arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres unikke behov og levere skræddersyede løsninger, der gør en reel forskel. Vi ser frem til at fortsætte dette partnerskab og understøtte deres IT-infrastruktur med vores innovative produkter og tjenester.

Denne forlængelse af samarbejdet er en anerkendelse af den værdi, vores løsninger tilfører deres organisation, og vi er stolte af at kunne bidrage til deres fortsatte succes.

Rikke Borup
Rikke Borup

Chief Marketing Officer