#sammenforukraine

14. marts 2022

I lørdags den 12. marts 2022 stod hele Danmark sammen for Ukraine i en kraftfuld manifestation af solidaritet og støtte til et land, der har været hårdt ramt af krigens gru. Som en del af dette stærke fællesskab var det helt naturligt, at CapaSystems også bidrog til indsatsen ved at donere til den vigtige sag.

Krigen i Ukraine har medført en humanitær krise af ufattelige proportioner, og civile i landet står over for alvorlige udfordringer og akut behov for hjælp. Husly, mad, medicin og beskyttelse er blot nogle af de mest presserende behov, som ukrainske familier står overfor dagligt. Mange har mistet deres hjem, deres kære og deres sikkerhed, og situationen kræver en samlet international indsats for at afbøde de værste konsekvenser af konflikten.

Den tv-transmitterede støttekoncert i lørdags samlede flere end 165 millioner kroner ind – en imponerende sum, der vidner om danskernes generøsitet og vilje til at hjælpe i en krisetid. Men hvad der virkelig skiller sig ud, er, at danskerne fortsætter med at vise deres støtte, selv efter koncertens afslutning. Pengene strømmer stadig ind, og tankerne er konstant hos de ukrainske familier, der kæmper for at overleve i et krigshærget land.

Hos CapaSystems føler vi en dyb forpligtelse til at støtte de nødlidende. Som virksomhed er det en del af vores værdier at tage ansvar og handle, når det gælder om at hjælpe dem, der har brug for det. Vores donation er en del af et større globalt initiativ, hvor virksomheder og enkeltpersoner bidrager til at yde den nødvendige hjælp til Ukraine.

Vi håber, at vores bidrag, sammen med mange andres, kan være med til at lindre noget af den lidelse, der dagligt præger livet for millioner af mennesker i Ukraine. Vi opfordrer samtidig andre virksomheder og enkeltpersoner til at fortsætte med at donere og støtte de humanitære initiativer, der arbejder på at sikre, at hjælp når frem til dem, der har allermest brug for det.

Det er i tider som disse, at vi virkelig ser styrken i menneskelig solidaritet. #sammenforukraine er ikke blot et hashtag; det er et globalt løfte om at stå sammen og hjælpe dem, der er i nød. Krigen i Ukraine minder os om, hvor hurtigt livet kan ændre sig, og hvor vigtigt det er at stå sammen som et globalt samfund. CapaSystems vil fortsætte med at følge situationen tæt og støtte Ukraine, så længe behovet er der.

#sammenforukraine

Rikke Borup
Rikke Borup

Chief Marketing Officer