Udruller apps ved hjælp af CapaInstaller

30. marts 2017

Vardø Skole i den nordlige del af Norge har via CapaSystems partner Eltele fået styr på deres mobile devices. Denne løsning har været en game-changer for skolens IT-infrastruktur, da det har givet dem mulighed for effektivt at administrere og vedligeholde alle deres enheder på en centraliseret og brugervenlig måde.

Eltele, som er ansvarlig for drift og vedligeholdelse af netværk, servere og udstyr på Vardø Skole, har fundet CapaInstaller særdeles effektiv til at håndtere skolens behov. Med CapaInstaller kan de hurtigt og nemt rulle nye applikationer ud til alle relevante enheder, hvilket sikrer, at både lærere og elever altid har adgang til de nyeste værktøjer og ressourcer.

“Får vi en bestilling på en applikation, ruller vi den ganske enkelt ud ved hjælp af CapaInstaller. Det sparer os for meget tid og besvær, og vi kan være sikre på, at applikationen bliver korrekt installeret på alle enheder,” forklarer IT-konsulent hos Eltele, Jonas R. Sjøtun.

En af de store fordele ved CapaInstaller er dens evne til at automatisere mange af de tidskrævende opgaver, der tidligere krævede manuel indgriben. Det betyder, at IT-afdelingen kan fokusere på mere strategiske opgaver, mens systemet håndterer den daglige drift. For en skole som Vardø, hvor ressourcerne er begrænsede, er dette en uvurderlig funktion.

CapaInstaller er også kendt for sin fleksibilitet og skalerbarhed. Uanset om det drejer sig om et enkelt klasselokale eller en hel skole, kan systemet tilpasses til at imødekomme forskellige behov og skalaer. Dette gør det til et ideelt valg for institutioner som Vardø Skole, der har brug for en pålidelig og skalerbar løsning til deres mobile enheder.

Samarbejdet mellem Vardø Skole, Eltele og CapaSystems er et godt eksempel på, hvordan teknologi kan optimere driften i uddannelsessektoren. Med CapaInstaller har Vardø Skole ikke kun opnået større effektivitet i deres IT-drift, men også skabt en mere produktiv og moderne læringsmiljø for deres elever.

Rikke Borup
Rikke Borup

Chief Marketing Officer